Mirela Hachi ODIP

Mirela Hachi: „Este timpul să fim auziți și reprezentați nu doar în mediul civic, dar și în Parlament”

Corina Bezer

1. Pentru început, te rog să ne spui mai multe despre tine. Ce ar trebui să cunoască cititorii despre tânăra Mirela Hachi?

Am 20 de ani și sunt studentă la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza’” din Iași. Îmi place frumosul, arta și teatrul. Îmi dedic o bună parte din timpul liber făcând voluntariat, fiind motivată de cuvintele: „Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume”. 

2. Te-ai remarcat prin implicarea foarte activă în Asociația „UNIREA-ODIP”. Ce te-a determinat să te alături acestei asociații?

M-am alăturat echipei ODIP în vara anului 2017, când am mers alături de ei în Caravana Unirii. Am fost atrasă de entuziasmul și pasiunea cu care muncesc pentru cauza națională, în pofida tuturor provocărilor pe care le-am întâmpinat. Sunt o echipă de oameni minunați și curajoși, care te molipsesc cu energia și perseverența lor de a lupta până la capăt pentru idealul Unirii.

Mirela Hachi

3. În contextul alegerilor parlamentare, de ce crezi că este important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Legislativ?

Mișcarea unionistă a luat amploare în ultimul timp, iar numărul celor care își doresc Reîntregirea neamului crește în fiecare an. Este timpul să fim auziți și reprezentați nu doar în mediul civic, dar și în Parlament. Trebuie să demonstrăm în aceste alegeri că unioniștii sunt mulți, uniți și puternici.

Mirela Hachi

4. De ce îl susții pe președintele „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, în campania electorală?

Avem nevoie de forțe tinere cu viziuni noi în viitorul Legislativ. Vlad Bilețchi este o persoană cu verticalitate, ambițioasă, care s-a dedicat trup și suflet pentru promovarea valorilor naționale și apropierea celor două maluri de Prut. Consider că abilitățile de lider, cunoștințele în drept și experiența pe care a căpătat-o activând în mediul civic îl face candidatul potrivit.

Mirela Hachi

dMenționăm că președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, va candida pe listele Partidului Liberal, dar și pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani.