Noi tendinţe în modă

Moldova Fashion Days 2018// Designerii și-au prezentat colecţiile de primăvară-vară

Corina Bezer

La eveniment, 35 de designeri autohtoni și-au prezentat creațiile sale. Printre ei a fost și Nicoleta Roca, cea care a debutat  la acest eveniment cu rochii și costume.

„Culoarea vedetă este lilă, culoarea anului 2018. Este un mix de vestimentație, este o ocazie”, a menționat designerul, Nicoleta Roca.

Potrivit creatorilor, primăvara aceasta vine cu noi tendinţe în modă şi ne aduce culori brun-turcoaz cu aluzie fină la gamele mov-violete. Ținutele realizate de designerii din Moldova au fost demonstrate de modele profesioniste. Creatoarea Olga Blanc și-a surprins și de această dată fashionistele.

Colecția a fost gata de câteva luni în urmă, deoarece trebuie să o prezentăm la timp pentru partenerii noștri de peste hotare. Deci, practic, nu ne-am pregătit, căci a fost totul gata”, a spus designerul, Olga Blanc.

„Moldova Fashion Days” este organizat bianual de Asociația Patronală a Industriei Ușoare din Moldova (APIUS), cu susținerea partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate din Moldova. Evenimentul este organizat pentru a promova brandurile autohtone.

 Alina Melnic, reporter-stagiar