Monica Babin

Monica Babin: „Mereu am știut că sunt un urmaș al neamului românesc”

Corina Bezer

1. Pentru început, te rog să ne spui mai multe despre tine. Ce ar trebui să cunoască cititorii despre Monica Babin?

Am 16 ani și sunt elevă la IPLT „Principesa Natalia Dadiani”. Îmi place foarte mult să citesc și să mă remarc prin diferite activități ce mă definesc. Dacă ar fi să mă caracterizez printr-un singur cuvânt ar fi încăpățânare și anume faptul că tot ceea ce îmi propun duc la bun sfârșit. 

2. Te-ai remarcat prin implicarea activă în Asociația „UNIREA-ODIP”. Ce te-a determinat să te alături acestei asociații?

Mereu am știut că sunt un urmaș al neamului românesc, din primele clipe petrecute în ODIP am înțeles că locul meu este aici între acești oameni frumoși și plini de încredere. Doar împreună vom reuși.

3. În contextul alegerilor parlamentare, de ce crezi că este important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Legislativ?

Prin cuvintele poporului mereu se înțelege doar adevărul, de aceea eu cred că tinerii unioniști trebuie să aibă loc în Parlament. Doar așa viitorul nostru poate fi unul prosper. 

4. De ce îl susții pe președintele „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, în campania electorală?

 Vlad Bilețchi este un tânăr exemplu pentru întreaga societate, care își dedică viața problemelor noastre naționale. De aceea cred că ar trebui sa fie auzită și vocea sa în Parlament. 

dd

Menționăm că președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, va candida pe listele Partidului Liberal, dar și pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani. 

dd