Gustar 2016

Nereguli la Poșta Moldovei? Ce a pățit un client când a venit să-și ia indemnizația

Corina Bezer

Femeia povestește pe o rețea de socializare cum a mers să ridice banii pentru lunile noiembrie, decembrie şi cea unică pentru naştere, însă, la poștă i s-a spus căbanii se dau doar pentru luna curentă, informează Liber TV.

În data de 21 ianuarie, am fost la poştă să ridic îndemnizația pentru lunile noiembrie, decembrie şi cea unică pentru naştere. Ajung să retrag banii şi operatorul îmi zice că ea nu-mi dă banii pentru noiembrie, căci poşta achită doar pentru luna curentă. M-a trimis la Centrul Teritorial de Asigurări să văd de unde să-mi iau banii pe noiembrie. Am sunat la CTA, mi-au zis să merg la poşta centrală. Am ajuns la poşta centrală mi-au zis că numărul meu nu se deschide, apoi iarăși am mers la CTA. Cei de la CTA au sunat la Casa Națională de Asigurări şi cei din urmă au zis că mie mi s-au dat banii. M-au direcționat la poştă. 
Astăzi am fost la poştă şi am depistat că operatoarea care m-a deservit a trucat semnătura şi a pus banii în buzunar.
E strigător la cer ceea ce am depistat! 
Acum aştept, pentru că soțul operatoarei a zis că pînă în seara vine să „rezolvăm” situația pe cale amiabilă. Am fotografiat totul în cazul în care va fi necesar să merg mai departe.

Reprezentanții Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei” nu au comentat deocamdată situația.