Nicoleta Grițcu

Nicoleta Grițcu: „A venit timpul ca Unioniștii să aibă o voce în Legislativ”

Corina Bezer

1. Pentru început, te rog să ne spui mai multe despre tine. Ce ar trebui să cunoască cititorii despre tânăra Nicoleta Grițcu?

Am 17 ani și studiez Servicii administrative și de secretariat în IP Centrul de Excelență în Informatică și Tehnologii Informaționale. Îmi place să citesc, să scriu și să desenez. Îmi doresc ca în viitor să ajung un avocat de succes. De când mă știu am avut un suflet de român și țin să le mulțumesc atât familiei, cât și profesorilor care zilnic îmi cultivă in inimă valorile și dragostea față de tot ce-i românesc.

2. Te-ai remarcat prin implicarea activă în Asociația „UNIREA-ODIP”. Ce te-a determinat să te alături acestei asociații?

M-am alăturat recent echipei „UNIREA-ODIP” după ce președintele asociației a fost la una dintre orele de istorie și ne-a vorbit despre Unire și despre necesitatea înfăptuirii acesteia. Și de asemenea mă bucur foarte mult că m-am alăturat asociației ODIP, deoarece am cunoscut tineri energici, plini de viață, cărora le pasă de viitorul nostru și care muncesc intensiv pentru cauza națională.

3. În contextul alegerilor parlamentare, de ce crezi că este important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Legislativ?

Tinerii reprezintă viitorul țării noastre, iar în contextul în care majoritatea tinerilor suntem unioniști, cred că trebuie ca vocea noastră să fie auzită nu doar în stradă și la manifestații, dar și în Parlament. De fiecare dată când vorbesc cu cineva despre Unire și despre activitatea ODIP în scopul realizării ei mi se spune că Unirea nu se face în stradă, ci în Parlament. Ei iată că a venit timpul ca Unioniștii să aibă o voce în Legislativ.

4. De ce îl susții pe președintele „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, în campania electorală?

De când l-am cunoscut pe Vlad am văzut la el o energie și o dorință „nebună” pentru realizarea Unirii, de aceea cred că el este persoana potrivită pentru a reprezenta vocea unionistă în Parlament. De asemenea îl susțin pe Vlad Bilețchi pentru că el este singurul care până acum a făcut fapte concrete de o foarte mare importanță. Nu cred că voi vedea vreodată un deputat care să își murdărească mâinile muncind împreună cu voluntarii.

Nicoleta Grițcu

grup de inițiativă

Menționăm că președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, va candida pe listele Partidului Liberal, dar și pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani. 

dd