Blue Air

O companie aeriană celebrează Anul Centenar într-un mod INEDIT! Vezi cum arată avioanele sale

Corina Bezer

Potrivit unui comunicat al operatorului, cu sprijinul Casei Regale a României, Blue Air prezintă noul livery pe aeronava Boeing 737-800NG, în semn de celebrare a Centenarului și pentru a-i omagia pe cei care s-au dedicat înfăptuirii unității naționale.

Prima aeronavă a campaniei este personalizată pe ampenajul vertical cu portretul regelui Carol I, cea mai importantă personalitate a istoriei recente, căruia se datorează modernizarea României și fără de care nu ne-am putea imagina Marea Unire de la 1918.

Blue Air

„Suntem foarte mândri să purtăm prin țară, în comunități de români din diaspora și în toate marile orașe europene spre care zburăm o parte din trecutul nostru valoros, împreună cu mesajul de unitate. Ne ținem de promisiune față de înaintașii noștri continuând să ne amintim de cei care au contribuit la realizarea României moderne și inspirând generațiile tinere cu mândria de a fi român”, a declarat Tudor Constantinescu, director comercial Blue Air.

Blue Air

Primul zbor al aeronavei Blue Air personalizate în cinstea Centenarului a avut loc luni dimineață pe ruta Otopeni – Londra – Otopeni. Aeronava Boeing 737-800NG, personalizată cu portretul regelui Carol I, a fost adăugată de curând în flotă, iar acțiunea de colantare a ampenajului vertical a fost realizată la București de echipa Blue Air, întreaga operațiune durând 18 ore. Imaginea folosită este după o gravură cu regele Carol I.