ODIP

ODIP împlinește astăzi un an de la fondare! Iata cum vor sărbători tinerii unioniști

Corina Bezer

Cu această ocazie, Asociația ODIP organizează astăzi Prezentarea Generală a organizației, unde toți doritorii pot participa la eveniment și vor avea ocazia să cunoască echipa ODIP, să afle ce evenimente și proiecte au realizat tinerii și care sunt planurile de viitor. Evenimentul va avea loc astăzi, 23 aprilie, ora 17.00, în incinta Teatrului „Ginta Latină” din Chișinău, sala 25. Muzică, dansuri, discursuri emoționante și o tortă imensă – așa vor marca tinerii de la ODIP primul an de activitate.

„A fost un an greu, dar totodată un an în care am pus bazele unei asociații puternice, care are un cuvânt de spus în rândurile societății civile. Evenimentele noastre au reușit să trezească conștiința națională a multor oameni și să aducă un suflu nou patriotismului din Republica Moldova”, a precizat Vlad Bilețchi, președintele AO „Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP).

„Anul acesta am reușit să punem bazele unui nou proiect media – Liber TV, care este prima sursă de știri pro-românească și unionistă din Republica Moldova. Sunt sigură că în următorii ani vom reuși să apropiem cele două maluri de Prut prin toate aceste proiecte mărețe”, a declarat Corina Bezer, coordonator proiect Liber TV.

 Asociația „Onoare, Demnitate și Patrie” este o organizație apolitică, non-profit, care are scopul de a educa o generație de tineri activi, prin promovarea valorilor naționale  și a culturii românești.