Accident Porsche

OFICIAL! Șoferița Porsche-ului era în stare avansată de ebrietate. Ce alcoolemie avea aceasta

Corina Bezer

„Șoferița este într-o stare extrem de gravă, dar astăzi au apărut primele semne de dinamică pozitivă. Conductoarei auto i-au fost prelevate mai multe probe de sânge, iar rezultatul este că avea 2,15 g/l alcool în sânge”, a declarat ministrul Sănătății.

Din cele 25 de persoane, 9 au fost spitalizate, iar celorlalte li s-a acordat ajutor medical.

„O altă persoană se află în stare gravă cu foarte multe traume ale cutiei toracice, iar acum a intrat în operație”, a mai adăugat Nemerenco.

Accident Porsche

Pe 30 septembrie, un troleibuz cu pasageri, care circula pe linia 21, a fost lovit puternic de un automobil Porsche Cayenne. La volanul automobilului se afla o femeie de 34 de ani, iar pe bancheta din dreapta un barbat de 40 de ani, care s-a stins pe loc. Peste 20 de persoane, pasageri în troleibuz, au fost transportate de urgență la spital.

Amintim că automobilul Porsche, implicat în accidentul de la Buiucani, care a tamponat din plin un troleibuz, ar fi făcut un accident și în 2018. Potrivit unui martor de atunci, care a publicat imaginile pe Facebook, femeia care ar fi cauzat accidentul cu peste un an în urmă se afla atunci în stare de ebrietate. Potrivit lui, tot în stare de ebrietate se afla și bărbatul care o însoțea. Nu se cunoaște dacă este vorba de același bărbat care și-a pierdut viața în accidentul de luni, de la Buiucani.