cmtc

OPORTUNITATE// Ești tânăr dornic de noi cunoștințe? CMTC te invită să aplici la cea de-a II-a ediție a proiectului G.O.L.D.

Corina Bezer

Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău revine cu a treia săptămână a proiectului G.O.L.D. Proiectul va avea loc în perioada 27 februarie-03 martie 2017 și vine cu o tematică interesantă pentru tineri, și anume dezvoltarea culturală. În cadrul acestei săptămâni,  tinerii vor afla particularitățile diferitor culturi și avantajele unei dezvoltări multiculturale.

În cadrul acestei etape a proiectului, participanții vor avea ocazia să participe la numeroase activități interactive, să intre în esanța patrimoniului etno-cultural  a diferitor națiuni, prin creșterea capacității de promovare a diversității culturale pentru publicul larg, prin organizarea unor evenimente.

În acest sens, participanții vor beneficia de un curs de event managment, având oportunitatea de a  organiza propriul eveniment ce ar avea drept scop, promovarea multiculturalismului în  Republica Moldova.

Doritorii se pot înscrie completând FORMULARUL.

Proiectul G.O.L.D. este în a II-a ediție, destinat tinerilor între 16-25 de ani, promovând educația non-formală în Republica Moldova.

cmtc