Speaker`s Hub SPP

OPORTUNITATE! Speaker`s hub, un nou proiect destinat celor care își doresc să stăpânească arta oratorică

Patricia Cotlău

Acesta este organizat în totalitate de Asociația Obștească „Serviciu pentru Pace”, iar lansarea oficială este stabilită pentru 23 septembrie curent. 
Conform organizatorilor, oportunitatea se adresează tinerilor: 
„… ce doresc să se afirme în domeniul oratoriei, să devină lideri de o verticalitate lăudabilă și să gestioneze eficient emoțiile căpătate în timpul unui discurs public. ”
De asemenea, menționează că:
„Proiectul  are ca scop dezvoltarea semnificativă a abilităților oratorice în cadrul instruirii tinerilor. Obiectivul nostru prioritar este îmbunătățirea calităților oratorice ale tinerilor generații și creșterea calitativă a eventualelor discursuri publice livrate de tinerii oratori. Misiunea noastră este să conectăm tinerii din întreaga țară cu ceea ce întrunește conceptul de oratorie. Aceasta include și afirmarea lor, căci tinerii sunt cei care generează schimbarea. Printre obiectivele specifice se numără zece module complexe de instruire, printre care cunoașterea generală a noțiunii de oratorie,  gestionarea eficientă a emoțiilor în momentul vorbirii în public, formarea unei gândiri analitice,cunoașterea eticii generale ale unui bun orator și căpătarea însușirilor unei persoane persuasive.”
Programul implică o serie de training-uri cu diverși specialiști în domeniul oratoriei, comunicării, persuasiunii. Acestea vor fi urmate de ateliere de aplicare a celor însușite. Vor exista și  teambuilding-uri, în scopul consolidării unei relații de colaborare între participanți și organizatori.


 
Aplică simplu, completând următorul formular.
Mai multe detalii la  numărul de contact 079121261, Olivia Roșca, Coordonator PR&Comunicare al proiectului sau pe pagina oficială de Facebook a acestuia.