Vlad Bilețchi

Provocare pentru „presa independentă”! AUR Moldova publică detalii trecute cu vederea despre TV8 și lipsa de imparțialitate a acesteia

Corina Bezer

În acest sens, Vlad Bilețchi anunță că miercuri va publica un clip video cu detalii picante despre activitatea controversată a Nataliei Morari, despre legătura fostului premier Vlad Filat cu postul de televiziune TV8, dar și despre rolul lui Chiril Lucinschi în construcția mașinăriei de propagandă.

„Dacă într-adevăr Mariana Rață și TV8 sunt liberi și independenți, așteptăm în regim de urgență o investigație amplă referitoare la când, unde și cum a început supunerea TV8 în serviciul raiderului nr. 1 în CSI – Veaceslav Platon, legătura Angelei Gonța cu Filat, Mercedesul ALB de zeci de mii de euro, și discuția lor telefonică despre "20 și 30 de mii, vizualizări și "criticat cine trebuie". Nu în ultimul rând, vrem să vedem care este legătura dintre Lucinschi-Filat-Platon-TV8-Natalia Morari. Cred că am fost mai mult decât darnic la indicii pentru o investigație amplă. În caz contrar, asta va demonstra complicitatea Marianei Rață și continuarea aflării TV8 în slujba clanurilor și intereselor meschine. Ca la biserică. Te lepezi de satană?”, a declarat Vlad Bilețchi, președintele AUR Moldova.

Clipul video va fi publicat miercuri pe pagina de facebook a liderului AUR Moldova, Vlad Bilețchi.