trafic cu cannabis

REACȚIA unei femei atunci când i-a văzut pe mascați la pensiunea sa

Zina Darii

Anchetatorii braşoveni au descins pe 8 Martie şi la pensiunea deţinută de mama studentului, în satul Cărpiniş. Surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul susţin că, în momentul în care femeia i-a văzut pe mascaţi intrând în pensiune, a fost convinsă că fiul i-a pregătit o surpriză de Ziua Femeii. Mai exact, că este vorba despre stripperi deghizaţi în mascaţi.

Tânărul, student în anul 5 la Facultatea de Medicină din Târgu Mureş trafica droguri, iar mama lui se ocupa de creşterea plantelor din care fiul obţinea stupefiantele.

Studentul venea sistematic acasă pentru a se aproviziona cu cannabis pe care îl vindea apoi, în Tg. Mureş.

Acolo, tânărul locuia cu chirie într-un apartament, împreună cu un alt bărbat, apartament în care procurorii DIICOT Braşov au descins şi, în prezenţa celor doi, l-au prins în flagrant pe unul dintre consumatori, cercetat sub control judiciar. În locuinţă s-au găsit un kilogram de cannabis şi 30 de pastile de ecstasy.

Mama, fiul ei, dar şi bărbatul cu care acesta locuia în chirie au fost arestaţi pentru trafic de droguri. Cei 3 beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până când judecătorii vor emite sentinţe definitive.