handmade

(REPORTAJ) Toate meşteriţele s-au adunat la „Charity Yard Sale”

Adelina Scripcari

Pentru că este cald şi frumos afară, duminică la data de 26 iunie, la „Charity Yard Sale”, talentul zbura în aer. În cadrul evenimentului, oaspeţii au putut vedea lucrurile făcute manual, chiar de la producător. Aceştia au putut cumpăra brățări, centuri și genți Eco, flori de cameră, bijuterii, jucării și hăinuțe pentru copii. 

Cumpărând lucruri în cadrul acestui eveniment, oaspeţii au putut participa la susţinerea supraviețuitorilor torturii, cumpărând obiectele create de aceștia.

flori hand made

La acest eveniment, oaspeţii au putut admira şi cumpăra obiecte făcute din polimer.

flori hand made

La ora 12:00, în cadrul aceluiaşi eveniment, a avut loc lansarea tabloului „From Horror To Healing’”. 

Acest tablou este rezultatului parteneriatului dintre  RCTV Memoria şi artistul Cesar Perales originar din Spania. Tabloul reprezintă o compoziţie din 16 bucăţi mici, fiecare bucată reprezentând lupta şi eforturile depuse de către RCTV Memoria, cu scopul de a sprijini supravieţuitorii. Proiectul a fost lansat şi coordonat de către unul din voluntarii EVS, Margarida Hourmat. 

Dar totuşi, de ce anume un tablou? Pentru Margarida „Arta este un intrument puternic, care stimulează atât empatia, cât si gândirea critică.” Acestea sunt elemente esenţiale pentru ca oamenii obişnuiţi să susţină o cauză, sau orice efort de promovare. Acest tablou este viziunea lui Cesar în legătură cu lupta supravieţuitorilor, şi timpul procesului de reabilitare. 

tablou

Toţi cei care au fost la acest eveniment, au putut dona bani pentru cauze caritabile, şi de asemenea au putut admira şi alte picturi ale artiştilor de la noi din ţară.

caritate

În cadrul evenimentului nu au putut lipsi picturile artiştilor noştri. Oaspeţii au putut admira talentul multilateral celor prezenţi la „Charity Yard Sale”.

tablouri

Echipa LiberTv.md, vă asigură că a fost un eveniment de suflet şi cu muzică bună, iar cei ce au vizitat acest eveniment, suntem siguri că au profitat de un timp frumos şi artistic.

handmade

Evenimentul a fost organizat de către RCTV Memoria.