Om cu cătușe la mâini

Reținut de inspectorii de patrulare după ce a răpit o persoană

Corina Bezer

Imediat, angajații Inspectoratului Național de Patrulare au reacționat prompt, iar în urma măsurilor întreprinse automobilul a fost observat la ieșire din raionul Telenești. Însă, la încercările ofițerilor de patrulare de a stopa automobilul, conducătorul s-a eschivat.

La scurt timp de urmărire pe traseu, echipajul de patrulare a blocat automobilul. La fața locului o persoană care ar fi comis fapta a fost reținută de către inspectorii de patrulare, acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 40 de ani, iar celelalte trei persoane au fugit într-o direcție necunoscută. De asemenea, în automobil polițiștii de patrulare au depistat femeia răpită, care se afla în stare de șoc.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru răpirea unei persoane, urmează de a fi identificați și ceilalți suspecți. Ulterior, poliția va reveni cu detalii pe acest caz.

Inspectoratul Național de Patrulare recomandă tuturor cetățenilor, dacă vă aflați într-o situație de criză sesizați cel mai apropiat echipaj de patrulare sau apelați la numărul 902.