ff

Rezultate finale// Socialistul Ion Ceban a câştigat Primăria Chişinău

Corina Bezer

După anunţarea primelor rezultate, din seara zilei de ieri, care îl dădeau câştigător, primarul ales, Ion Ceban, a dat asigurări că va munci pentru dezvoltarea capitalei şi va fi un primar al tuturor. El a mai spus că la conducerea administraţiei publice locale va diviza responsabilităţile, nu funcţiile.

A sărbătorit victoria împreună cu familia, fapt despre care a anunţat prin plasarea pe fb a unei fotografii, însoţită de un mesaj în care multumeşte tuturor celor care l-au votat. 

dd

„Vreau să vă asigur că voi fi primarul tuturor, absolut al tuturor. Şi altă soluţie nu o văd decât să muncim împreună, să divizăm iarăşi responsabilităţile nu funcţiile şi asta o vom face. Vom munci în beneficiul Chişinăului şi a locuitorilor săi”, a declarat Ceban.

După ce instanța de judecată va confirma rezultatele alegerilor din Chișinău, primarul ales, Ion Ceban, va avea la dispoziție 30 de zile pentru a renunța la fotoliul de deputat și vicepreședinte al Parlamentului. În cadrul scrutinului parlamentar din 24 februarie 2019 socialistul a candidat pe lista de partid a PSRM, respectiv, mandatul de deputat ar urma să-i revină candidatului supleant. Este vorba despre Mihail Paciu, un inginer-agronom din satul Brăviceni, Orhei. În cazul în care Mihail Paciu va renunța la mandatul de parlamentar, următoarea pe listă este ex-deputatul Marina Radvan.