unire

Rima Konovalova: „Visez ca cele două maluri ale Prutului să fie într-un singur stat: România”

Corina Bezer

Potrivit Rimei, tinerii sunt cei care vor face Unirea, iar pentru ca acest lucru să fie realizabil, toți trebuie să pună umărul și să fie uniți. Astfel, atunci când a văzut că Asociația „UNIREA – ODIP” riscă să fie amendată cu 40 de mii de lei pentru că a colectat semnături pentru Unire, nu a ezitat să participe la flashmobul „Jos mâinile de pe unioniști”, prin care a cerut ca unioniștii să nu mai fie persecutați. Mai mult, atunci când a aflat că cei de la „UNIREA – ODIP” a pierdut procesul cu statul și a fost amendată, a sărit în ajutor și a donat pentru ca tinerii unioniști să nu fie afectați de povara amenzii. 

„Unionismul are o bază necesară, o tendință de a promova ideea Unirii. Visez din nou cele două maluri ale Prutului să fie într-un Stat – România!”, a declarat Rima Konovalova pentru Liber TV. 

Rima Konovalova

Unionista are și un mesaj pentru toți cei cu inimă română: „Cei ce încă n-au decis cine și cu cine suntem, să recunoască că Basarabia este România. România este frumuseţe rară! Și ea le aparține părinților și buneilor, cărora le-au luat cândva acest teritoriu. Mulți din ei nu mai sunt în viață, dar eu voi fi cu inima împăcată că susținând tineretul, vom întoarce ceea ce li s-a luat”, a precizat Rima Konovalova. 

Dacă vrei să susții și tu cauza unionistă și activitățile patriotice ale Asociației „UNIREA – ODIP”, click aici. 

Rima Konovalova

Rima KonovalovaRima Konovalova