Primărie

SCANDAL la Primărie: Protestatarii supărați pe socialiștii, care le blochează activitatea pe șantier

Corina Bezer

Cu pancarte ”Noi avem acte în regulă”, și scandând ”Vrem să lucrăm”, protestatarii le reproșează consilierilor Socialiști că le blochează activitatea pe șantier și ca urmare constructorii nu au unde să muncească și cu ce să își întrețină familiile. Aceștia se plâng de abuzuri din partea socialiștilor și de faptul că le este discreditată activitatea, deși spun că lucrează în conformitate cu legea.

„Noi elaborăm proiecte, aducem specialiști de peste hotare, dar voi spuneți că nu corespunde legii. Cum să știti dacă corespunde sau nu, dacă nu aveți studii în domeniu? Socialiștii vin la șantiere și duc lumea în eroare. Au și reprezentanti care provoacă oamenii împotriva noastră. Faceti abuz de putere. Noi activăm legal”, au declarat protestatarii. 

Ședință cu scandal

 Protestatarii susțin că nu vor părăsi ședința CMC până când nu se va anula decizia de sistare a lucrărilor de construcție. Ședința Consiliului Municipal Chișinău a fost întreruptă până la ora 14:00. 

Liber TV amintește că deputații și consilierii municipali ai Partidului Socialiștilor au venit săptămâna trecută echipați cu drujbe pe strada Doga 32/2 din Capitală și au scos gardul care proteja un șantier de contrucție.