UNIREA - ODIP echipa

Scrie istoria Unirii ! Vino în echipa de voluntari ai Campaniei „1 million de semnături pentru Unire”

Corina Bezer

Asociația Obștească „Unirea – Onoare, Demnitate și Patrie” este în căutare de tineri energici, activi, care doresc să aibă parte de cea mai tare experiență de voluntariat.

Alături de echipa noastră vei avea ocazia:

– să înveți să fii un lider adevărat, organizând campania de colectare a semnăturilor pentru Unirea cu România la corturi sau în cadrul echipelor mobile;

– să lucrezi în echipă, colaborând cu tineri ambițioși și mentori de la care ai ce învăța;

– să ieși din zona ta de confort, comunicând zilnic cu oamenii și convingându-i că Unirea este unica soluție pentru Republica Moldova ;

– să-ți dezvolți potențialul, aducând un impact pozitiv în societate.

Devenind voluntar în cadrul campaniei „1 milion de semnături pentru Unire” , vei avea anumite responsabilități, vei ieși din zona ta de confort și vei cunoaște succesul într-o comunitate care te va susține și te va încuraja.

Mai mult, cei mai activi voluntari vor beneficia de o vacanță gratuită la munte în România !

UNIREA - ODIP echipa

Accesează AICI, completează forumarul de aplicare până pe data de 15 iunie 2018 și fii parte a unei echipe tinere, de la care vei avea multe de învățat !

Asociația „UNIREA – Onoare, Demnitate și Patrie” este o organizație apolitică, non-profit, care are scopul de a educa o generație de tineri activi, prin promovarea valorilor naționale și a culturii românești.