Supraveghere circulație rutieră

Securitatea rutieră și publică de sarbătorile Paștele Blajinilor

Corina Bezer

În perioada sărbătorilor de Paștile Blajinilor circa 3000 de polițiști vor asigura ordinea publică și circulația rutieră. Pentru a supraveghea refluxul de mașini de după-amiaza zilei de astăzi și mâine, au fost dublate ehipajele de patrulare pe străzile ce asigură intrarea și ieșirea din capitală.

Luni urmează să se înregistreze un flux mare de mașini care vor intra în municipiu, astfel reprezentanții poliției rutiere recomandă participanților la trafic să se conformeze indicațiilor agenților de patrulare, să nu depășească limita de viteză, să nu să se urce în stare de ebrietate la volan.

Daniela Buzău, reprezentantă a poliției rutiere a declarant: Sărbătorile pascale sunt un prilej bun de a reveni acasă la părinți, bunici, la rude, totodată riscați să fiți victimă a răufăcătorilor. Anume în această perioadă se îndesesc cazurile de furturi din apartamente și pungășiile ”.

Astfel poliția recomandă cetățenilor ca înainte de a pleca de acasă să verifice dacă toate geamurile și ușile au fost închise, se recomandă ca mai puține personae să fie la current cu plecarea dumneavoastră. Atunci când sunteți în locurile aglomerate aveți grijă de bunurile personale, nu lăsați bunuri material de valoare în mașini. Totodată se recomadă ca să fiți atenți la copii, să-i supravegheați, și nu este de droit ca aceștia să rămână singuri acasă de sărbători.

Rața Diana – stagiar FJȘC USM