„#Selfie69” în toată România. Peste 25.000 de spectatori au văzut filmul în primul weekend în cinema

Zina Darii

Regizorul Cristina Iacob spune că:

Tinerii au nevoie de un film pentru ei în care se regăsesc. Şi se pare că actorii români pot depăşi starurile de la Hollywood”, spune regizorul Cristina Iacob. E minunat când vezi că publicul se bucură de film, pentru că noi toţi l-am făcut cu mare drag pentru ei, pentru spectatori. Ne dorim să bucurăm cu #Selfie69 cât mai mulţi oameni. Avem nevoie de iubire şi de zâmbete largi în viaţa noastră. Veniţi la film cu mic, cu mare, nu o să vă pară rău. Ah, la acest film, părinţii au voie doar cu acordul copiilor.

Cei peste 25.121 spectatori au petrecut aproape două ore în compania insolitelor personaje care intră în situaţii hilar de comice, fierbinţi şi neaşteptate.

Mulţi au râs în hohote la scenele savuroase în care actori consacraţi precum Răzvan Vasilescu sau Dorina Chiriac reuşesc fiecare separat câte o interpretare memorabiă! Secvenţe periculos de comice, dar şi de intense au şi cei 3 protagonişti, interpretaţi de Sali Levent, Alex Călin şi Vlad Logigan, care se pun rău în film cu o veritabilă ”Cruella De Vil” a mafiei ”di pisti Prut” şi a celei mai mari şi râvnite ”industrii” din ţară şi din lume, interpretată magistral de unica Maia Morgenstern.

Cât despre cele trei protagoniste bune şi nebune interpretate de Crina Semciuc, Flavia Hojda şi Olimpia Melinte, ele rămân periculos de sexy, dar mult mai imprevizibile decât în primul #selfie, spectatorii amuzându-se copios şi exclamând zgomotos la mai multe situaţii în care cele trei sunt aruncate ca urmare a pariului lor nebunesc, intitulat ”cum să te măriţi în 3 zile?” . 

Nu în ultimul rând, cei peste 25 de mii de spectatori ai primelor 3 zile de #selfie69 au fost puternic impresionaţi de sound-track-ul filmului, care îmbină evergreen-uri internaţionale pop-rock cu noi super-piese româneşti marca HaHaHa Productions! Smiley face, ca de obicei, o treabă minunată, iar ”revelaţia” lui pentru fanii săi şi ai ”Generaţiei #Selfie” este vocea hipnotică a lui Jazzie J., al cărei single Caut bărbat! amplifică muzical o înlănţuire de scene cheie, aducând o plus-valoare emoţională celui mai aşteptat film al anului, #selfie69!

Indecent de romantic şi feelingos de sexy, #selfie69 (2016) este sequel-ul succesului de public #Selfie (2014), cel mai bine vândut film românesc al anului 2014 şi va fi lansat în cinematografe în 16 septembrie, distribuit de ZAZU Film. 

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache şi Tudor Potra, iar imaginea îi aparţine lui Barbu Bălăşoiu. #selfie69 este produs si distribuit de Zazu Film.