ddd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS// Focuri de armă la Strasbourg! Cel puțin o persoană a decedat

Cel puțin o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui schimb de focuri în Strasbourg, Franța. Potrivit oamenilor legii, tragedia ar fi avut loc la Târgul de Crăciun din oraș.

Mai multe

Silvia Radu

Silvia Radu avertizează: „Sau evacuați gheretele sau vor ajunge la Metal Feros”

Luni, 12 martie 2018, 11:06

Agenții economici care dețin gherete în Chișinău au primit ultimatum de la autorități. Aceștia au la dispoziție două săptămâni pentru a evacua construcțiile date, în caz contrar - gheretele vor fi vândute la „Metal Feros”.

Avertismentul se referă doar la gheretele abandonate și la acelea care activează fără autorizații. 

„Credeți că în bugetul municipal sunt prea mulți bani? La preturi sunt prevăzuți bani pentru evacuarea gheretelor, apoi le duceți la „Metal Feros” și mai aducem și niște bani la bugetul municipal”, a punctat Silvia Radu în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor Primăriei Chișinău.

Totodată, primarul interimar de Chişinău, i-a avertizat pe pretori că aceştia trebuie să iasă din birouri şi să verifice starea lucrurilor din sectoarele ce le aparţin. 

„Rog pretorii să intervină în ceea ce ține de ordinea publică și de curățeania din Chișinău. Implicați-vă, verificați agenții economici. Vreau ca orașul să fie lună până la Paști. Dacă străzile mai sunt curate, apoi pe străduțele, stradelele din cartier pare că nimeni nu a trecut vreodată să vadă ce s-a întâmplat acolo", a spus Silvia Radu.