ccc

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Încă 86 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în Republica Moldova. Bilanțul victimelor ajunge la 591

În ultimele 24 de ore au fost investigate 419 probe și confirmate 86 de cazuri de infecție cu noul coronavirus în Republica Moldova. Dintre acestea, 7 cazuri sunt de import și 79 cu transmitere locală.

Mai multe

Cărpineni

Spitalul din Cărpineni, r. Hâncești, în carantină pentru 14 zile. Medicii au intrat în contact cu o persoană din Bălceana

25-03-2020 09:56

Spitalul din Cărpineni se află în carantină pentru o perioadă de 14 zile, după ce 24 de angajați ai spitalului au intrat în contact cu o pacientă din satul Bălceana, localitate în care a fost declarată „carantină”. Anunțul a fost făcut de primăria comunei Cărpineni. Potrivit autorităților, femeia nu le-a spus medicilor că și ea a fost în contactat cu o persoană infectată cu virusul COVID-19.

„Spitalul Cărpineni a fost închis în carantină pentru o perioadă de 14 zile! 24 de angajați ai spitalului sunt cu statut de „contacți” în urma internării în spital a unei paciente originare din satul Bălceana, care nu a declarat ca a contactat cu o persoană infectată cu virusul Covid-19. Aducem mulțumiri personalului medical pentru dedicare zi de zi în slujba sănătății cetățenilor și îi așteptăm să revină sănătoși peste 14 zile în Spitalul Cărpineni!”, se menționează în postare.

Precizăm că în raionul Hâncești au fost confirmate 19 cazuri de coronavirus, iar 551 de persoane se află sub supraveghere medicală.