Cea mai mare Caravană a Unirii va începe astăzi

START CARAVANA UNIRII! Ce localități vor vizita voluntarii

Corina Bezer

Primul tur al Caravanei Unirii va avea loc în toate localitățile raionului Ialoveni și Hâncești și va avea loc în perioada 1 – 7 iulie 2017.  Tinerii, voluntari ai asociației, vor avea întâlniri cu localnicii, vor informa oamenii cu privire la apropierea celor două maluri de Prut, precum și vor distribui pliante informative tututor doritorilor. Voluntarii vor lăsa în fiecare localitate o amintire pentru localnici: o bancă din parc vopsită în tricolor sau drapele tricoloare pentru fiecare casă.  

„Vom merge din casă în casă, vom discuta cu oamenii și îi vom informa care sunt avantajele Unirii cu România. Unirea se face prin fiecare din noi, însă pentru asta e nevoie de oameni informați corect. Le vom vorbi oamenilor despre justiția din România, despre situația economică, precum și despre istoria și valorile românești comune”, a precizat Vlad Bilețchi, președinte AO „Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP).

Asociația „Onoare, Demnitate și Patrie” este o organizație apolitică, non-profit, care are scopul de a educa o generație de tineri activi, prin promovarea valorilor naționale  și a culturii românești.