vintage bazaar

Toate femeile dornice de lucruri frumoase în garderoba lor, îşi vor da întâlnire la data de 31 iulie

Adelina Scripcari

Pentru că se anunţă o duminică fierbinte, noi am decis să vă invităm la evenimentul ,,Vintage Bazaar”, pentru a mai stinge căldura din voi cu ajutorul achiziţiilor noi şi vintage pe care le veţi găsi în cadrul târgului. La acest eveniment, intrarea va fi liberă.

Când?  31 iulie 2016

Ora?     10:00 – 16:00

Unde?  Str.V.Alecsandri 78, in incinta cafenelei ,,Moldovita”

Pentru ca să nu vă mai ţinem mult în suspans, una din organizatoarele acestui eveniment, Diana Maftei, vă va da mai multe detalii în interviul acordat pentru LiberTv.md.

Diana Maftei

Despre ce va fi acest eveniment?

Evenimentul, în sine, este unul ce pune accent pe latura sensibilă a femeilor: shopping-ul. Ne place să mergem la cumpărături, să achiziționăm o haină, accesorii noi, ca după asta să nu mai încapă în dulap. Și iată că „Vintage Bazar” ne oferă posibilitatea ca acele haine care nu ne mai plac sau care nu ne mai caracterizează să-și găsească un alt proprietar. La prețuri foarte mici… Și, pe lângă shopping, evenimentul este despre comunicare, despre discuții ca între femei, despre o duminică pe care vă invităm s-o petrecem frumos. 

 Ce vreți să promovați? 

Pe lângă caracterul comercial al acestui eveniment, noi ne dorim ca acest târg să fie o bună ocazie pentru femei de a mai ieși din rutină, de a se odihni și de a se relaxa. În plus, orice eveniment de acest gen pe care-l organizăm are și o componentă caritabilă. La fiecare târg le îndemnăm pe participante să vină cu donații pentru un caz mai trist, pe care-l stabilim din timp. Nu contează cum arată donațiile respective: bani, haine, încălțăminte, alimente… Important să dezvoltăm spiritul de solidaritate și să încercăm să fim mai buni. 

 Ce obstacole ați întâlnit?

Obstacole n-am întâlnit. M-am bucurat că femeile care-și doresc să participe sunt din ce în ce mai numeroase. Locurile disponibile se epuizează foarte rapid. Asta ne bucură. 

 De unde a venit ideea? 

Ideea a venit în urma unui caz nefericit. Ne-am propus să ajutăm un băiat bolnav de cancer, să colectăm o anumită sumă de bani. Am lansat atunci un apel și am organizat un târg pe care l-am denumit „Vindem şi cumpărăm haine pentru a salva un copil”.  Am donat haine, accesorii, pe care, mai apoi, le-am vândut.  Banii obținuți au mers către cel care avea mare nevoie de ei. A fost o mobilizare impresionantă atunci.

Cine vor fi persoanele care-și vor vinde… ?

Oricine a avut posibilitatea să se înscrie la târg. Au fost foarte multe solicitări, însă a trebuit să ne limităm la un număr de participante după principiul „primul venit, primul servit”. A fost un termen limită și o taxă de participare, pentru că trebuie să achităm chiria localului unde organizăm evenimentul. Aceste persoane sunt femei stilate, care au grijă de ele, sunt mereu la curent cu ultimele tendințe în materie de modă. Cele mai multe dintre ele sunt deja mame.

 Ați mai avut și alte ediții? 

Da, a devenit deja o tradiție frumoasă să organizăm astfel de evenimente. Am văzut că ne reușește să ne simțim bine și să petrecem timpul altfel. 

 

 Ce accesorii vom găsi în cadrul târgului?

Femeile care vor veni la târg vor găsi tot felul de accesorii: pălării, bijuterii, eşarfe elegante, genți pentru ocazii diferite, ochelari, bijuterii – adică tot ce-și dorește o femeie. Așadar, nu ratați ocazia să faceți cumpărături care, vă asigurăm, vor fi pe placul vostru.