Traian Băsescu vine la vot

Traian Băsescu şi-a exprimat dreptul la vot! Vezi pentru cine a votat

Corina Bezer

Trăian Băsescu a declarat că, în calitate de cetățean al Republicii Moldova, a votat pentru parcursul european a Republicii Moldova.

„În fața alternativei Dodon sau Sandu, orice om care gîndește spre binele Republicii Moldova va vota pentru Maia Sandu. Pentru că Dodon propune anularea Acordului de Asociere la Uniunea Europeană, ceea ce înseamnă că, cetățenii Republicii Moldova își vor pierde dreptul la libera circulație în UE și relația cu România”, a declarat fostul preşedinte al României. 

Traian Băsescu votează
Sursa: Adrian Platon via Facebook

În timpul declarațiilor de presă, cei câțiva zeci de susținători au scandat „Basarabia e România!”, iar la plecarea lui Băsescu unii dintre ei s-au apropiat să dea mâna cu fostul președinte. „Sănătate, comandante, vă iubim!”, au strigat mai mulți cetățeni înfrigurați, în timp ce un basarabean l-a rugat pe politician să arate mulțimii pașaportul ștampilat.

Familia Băsescu a depus jurământul de credință în fața ambasadorului Republicii Moldova la Bucureşti, Mihai Gribincea, pe 3 noiembrie, între cele două tururi ale scrutinului electoral.

Traian Băsescu votează

Vedeţi mai jos cum a votat Traian Băsescu: