De Ultimă Oră

ULTIMA ORĂ! Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială din 2024

Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială din 2024. Anunțul a fost făcut în cadrul unei declarații pe care a postat-o pe rețeaua X.  În schimb, un al…

Actualizat acum 12 ore

Ucraina sistează activitatea mai multor posturi vamale la frontieră cu Moldova

Victoria Muntean

Trei posturi vamale de la frontiera cu Ucraina și-au sistat activitatea pentru acest weekend. Potrivit Serviciului Vamal al Republicii Moldova, activitatea va fi reluată de luni de la ora 09:00.

Măsura a fost aplicată începând cu seara zilei de sâmbătă, 9 aprilie, ora 21:00. Astfel, a fost sistată activitatea posturilor vamale Giurgiulești-Reni, Mirnoie-Tabachi, Vulcănești – Vinogradovca. Activitatea acestora este sistată din partea Ucrainei.

„Din data de 09 aprilie curent, începând cu ora 21:00, în posturile  vamale Giurgiulești-Reni, Mirnoie-Tabachi, Vulcănești-Vinogradovca, activitatea este sistată din partea Ucrainei”, anunță Serviciul Vamal al Republicii Moldova.

Serviciul Vamal al Republicii Moldova menționează că, în conformitate cu informațiile  obținute de la colegii din Ucraina, aceasta este o acțiune stabilită în vederea executării prevederilor legii marțiale în Ucraina.

Activitatea celor trei posturi vamale va fi reluată în dimineața zilei de luni, 11 aprilie, începând cu  ora 09.00.