f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

vama, ilegal, a trecut , ucraina, moldova, bovine, frontieră

Un ucrainean a fost reținut pentru că a trecut vama ilegal în Republica Moldova

17-06-2020 11:15

Un bărbat de 58 de ani, cetățean a Ucrainei, a fost reținut în timp ce a trecut vama ilegal în Republica Moldova. Acesta a spus că și-a pierdut două bovine și a venit să le caute.

Bărbatul a fost observat în timp ce alerga pe linia frontierei de stat, pe direcția Dănceni (Ucraina) spre satul Ștefănești (Republica Moldova). Fiind interogat, acesta le-a spus poliţiştilor de frontieră că este Dănceni și a pierdut două vaci din cireadă şi a încercat să le caute în direcția Republicii Moldova.

În cadrul cercetărilor, ofițerii de urmărire penală au stabilit că animalele au ajuns în cirada unui alt văcar din satul Ștefănești, raionul Ștefan Vodă şi nu a anunţat organele de resort.