De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum o oră

Utilizatorii din mai multe țări nu pot accesa Facebook Messenger, Instagram sau Telegram

Victoria Muntean

Utilizatorii din mai multe state notează pe site-ul downdetector.com că întâmpină probleme de accesare a Facebook Messenger sau de încărcare a fotografiilor în chat, iar alții scriu că nu arată că mesajul a fost citit.
Printre alte probleme se numără „nu este conexiune la Internet” sau „nu pot efectua apeluri video sau audio”. Mai multe comentarii le puteți vedea AICI.

Cele mai multe notificări provin din Suedia, Finlanda, Cehia, România.

O altă aplicație care creează dificultăți de utilizare este Instagram. Oamenii din Italia, Grecia, Marea Britanie, Spania, România, Georgia, Albania etc. se confruntă cu probleme de conecțiune.

De asemenea, și utilizatorii de pe Facebook au semnalat nereguli care țin de logare pe site.

Pe TikTok cele mai raportate probleme au ținut de utilizarea aplicației și de conecțiune. În prezent, utilizatorii spun că aplicația funcționează bine.