Natalia Morari Veaceslav Platon

Veaceslav Platon este tatăl feciorului Nataliei Morari. Jurnalista ia o pauză de la TV

Corina Bezer

Motivul invocat este faptul că aceasta ar fi șantajată de către angajați ai Serviciului de Informații și Securitate (SIS) pentru că a avut o relație cu omul de afaceri Veaceslav Platon, care este și tatăl copilului său. 

„Tata lui Rem este Veaceslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu.
Mulți dintre voi știți că eu des numeam TV8 un fel de primul copil al meu. Înțelegând că prin mine va fi lovit și el, am luat unica decizie corectă și anume să fac o pauză de emisie și să ies temporar din Consiliul de Adminstrație al televiziunii, despre ce am anunțat ieri colegii. Rămân fondatorul televiziunii care ține la ea mai mult decât își imaginau cei care au pornit acest atac asupra mea. Voi reveni la timpul potrivit, inclusiv cu un nou format de emisiune”,
a scris Morari pe Facebook.

tt

Anterior, Morari susținea că ar fi rămas însărcinată datorită unui tată donator, care ar fi din afara țării.

Veaceslav Platon a apărut de mai multe ori în emisiunile sale, după ce a ieșit din pușcărie. De asemenea, Morari a fost u susținătoare acerbă a procurorului general Alexandr Stoianoglo în ieșirile sale publice.

Biroului Național Central Interpol Chișinău a solicitat la sfârșitul lui august Biroului de la Lyon, Franța, anunțarea în urmărire internațională a lui Veaceslav Platon. Controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, în mai 2021, a fost achitat în dosarul fraudei bancare, la solicitarea procurorilor.