beniamin

Veste cutremurătoare. Micuţul Beniamin din Hânceşti a fost găsit mort în toaleta din curtea casei

Corina Bezer

„Veceul este din ciment. Frații mai mari își făceau temele online, respectiv nu au auzit nimic. Mama ne-a spus că era la muncă, adulții lipseau de acasă.Din start s-a făcut doar examinare vizuală, deoarece părinții au spus că băiețelul a fost răpit. Astăzi au fost făcute cercetări criminalistice și a fost găsit cadavrul. În toate trei zile poliția a verificat și toaleta și casa. Inițial părinții au comunicat despre răpirea persoanei. Au apărut chiar piste că s-ar fi auzit strigăte în pădure, că ar fi fost servit cu cireșe în stradă. Până la urmă aceste versiuni nu s-au adeverit”, a declarat Grosu.

Forțele de ordine spun că trupul neînsuflețit al micuțului a fost depistat abia după ce specialiștii au dărâmat toaleta din curtea casei.

„Noi am distrus wc-ul și l-am examinat minuțios și atunci am găsit cadavrul. Este posibil că minorul a căzut singur. Medicul legist nu a depistat urme de moarte violentă. Era încălțat în șlapii surorii, care îi erau mari. Putea să alunece și să cadă în veceu. Sora și fratele își făceau temele online cu profesorii, nu au auzit nimic”, au precizat oamenii legii. 

Responsabilii spun că nu se examinează versiunea că trupul neînsuflețit al băiețelului ar fi ajuns în toaletă a doua sau a treia zi. Ei declară că Procuratura urmează să decidă ce se va întâmpla cu această cauză penală, însă există o probabilitate mare că ea va fi clasată sau închisă.

Amintim că Beniamin Osipciuc, un copil de 6 ani din Hîncești, a fost găsit mort astăzi, 28 mai.  El fusese dat dispărut pe 26 mai, iar ultima dată a fost văzut acasă de către frații săi, de 9 și 14 ani. Părinții săi erau plecați la serviciu. Apelul la 112 a fost făcut de către mama acestuia, în după amiaza zilei.