De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 10 ore

Vești rele de la meteorologi

Vești rele de la meteorologi. Se așteaptă Cod galben în următoarele zile

Victoria Muntean

Potrivit meteorologilor, în perioada 7-8 mai, pe arii extinse, se prevăd intensificări ale vântului nord-vestiс, în rafale de pînă la 15-18 metri pe secundă.  

Astfel, salvatorii recomandă să fie evitate locurile unde sînt copaci uscaţi sau fire electrice de înaltă tensiune. Totodată, şi angajaţii Inspectoratului Naţional de Patrulare vor întreprinde măsuri sporite privind  în trafic a incidentelor cu consecințe grave.

Conform datelor SHS, în următoarele zile, pe întreg teritoriul ţării, valorile termice vor ajunge pînă la 4 grade Celsius, noaptea, şi pînă la 12-19 grade, ziua. De asemenea, în perioada de aceasta, în mare parte a ţării se prevăd ploi, dar spre sfârșitul săptămnii se va încălzii până la 25 de grade.