Victoria Muntean

Victoria Muntean: „Unioniștii trebuie să fie prezenți în viitorul Parlament”

Corina Bezer

1. Victoria, pentru început, te rog să ne spui mai multe despre tine. Ce ar trebui să cunoască cititorii despre Victoria Muntean?

Vă mulțumesc mult pentru această oportunitate. Am vârsta de 20 de ani și imi fac studiile la Universitatea Cooperatistă din Moldova, dar și Universitatea Dunărea de Jos din Galați. Sunt unionistă de când mă cunosc și mi-am propus să promovez apropierea celor două maluri de Prut. 

2. În ultima perioadă, te-ai remarcat prin implicarea foarte activă în Asociația „UNIREA-ODIP”. Ce te-a determinat să te alături acestei asociații?

Am început să mă implic în Asociația „UNIREA-ODIP” din 2018, fiind motivată de importanța Anului Centenar. Cunosc de mult timp de activitățile frumoase organizate de „UNIREA-ODIP”, încă din 2016 când erau organizate protestele după alegerile prezidențiale. Urmând exemplul altor colegi, am decis să mă implic activ, iar de atunci sunt practic zilnic la sediu. Iar recent, am decis să mă implic în campania de colectare a semnăturilor pentru candidatura președintelui „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, la funcția de deputat pe circumscripția numărul 26. 

3. În contextul alegerilor parlamentare, de ce crezi că este important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Legislativ?

Consider că este primordial ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Parlament. Noi suntem tineri. Evident că ne dorim un viitor prosper, într-o Românie Mare. Ne-am săturat să îi lăsăm pe alții să decidă în locul nostru. Unioniștii au un cuvânt greu de spus și trebuie să fie reprezentați în Parlament de oameni cu demnitate. 

4. De ce îl susții pe președintele „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, în campania electorală?

De-a lungul anilor, Vlad a dat dovadă mereu de verticalitate, demnitate și onoare. Nu a trădat niciodată idealul unirii și sunt sigură că nici nu o va face. De mai bine de patru ani este liderul Asociației „UNIREA-ODIP” și îl văd cum se implică zi și noapte pentru reînregirea neamului. Este un tânăr sincer și energic și am certitudinea că va schimba lucrurile în bine. Nu mai avem nevoie de politicieni expirați. 

ff
 

Menționăm că președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, va candida pe listele Partidului Liberal, dar și pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani.