Maria Olari

(VIDEO) Explicația pseudo-activistului Maria Olari despre achiziția de peste jumătate de milion de lei: Treaba mea de unde, nu am lucrat la stat

Corina Bezer

Reamintim că în trecut, Maria Olar a fost văzută în anturajul socialiștilor și democraților, filmând la comandă și în interesul lor de a denigra liderii unioniști, inclusiv Dorin Chirtoacă, Valeriu Munteanu și Vlad Bilețchi.

Referitor la Vlad Bilețchi, deși la fel nu a activat niciodată la stat și nu a ocupat funcții publice – a filmat cu pretenții și insinuări referitoare la acte de corupție, corupția fiind imposibilă în lipsa unei funcții publice.

Referitor la Cebotari, Candu și alți democrați – a afirmat că ar fi deputați "ai poporului" și i-a susținut în fața Președinției în momentul dispariției deputatului Gațcan.

În timpul protestului BECS, Maria Olari a salutat manifestația și a avut o filmare cu tentă pozitivă la adresa protestului și organizatorilor. Mai mult, aceasta a afirmat în repetate rânduri că a susținut liderii ANTIFA – organizație extremista pro-rusă din Republica Moldova, în special, pe Pavel Grigorciuk și Petrenko.