Flashmob INEDIT la Aeroportul Chişinău:

(VIDEO) Flashmob INEDIT la Aeroportul Chişinău: „Sluga lui Putin”, trimisă înapoi la Moscova

Corina Bezer

Tinerii au scandat „Dodon – Trădător” şi „Dodon, casa ta e Moscova”, sugerându-i şefului statului să se mute la Kremlin.Flashmob INEDIT la Aeroportul Chişinău: "Sluga lui Putin", trimisă înapoi la Moscova „În inima lui Igor Dodon se regăseşte doar Rusia, se găseşte doar Moscova şi Kremlinul, iubirea faţă de Puțin, de „matrioşkă”, de o panglică străină, străină neamului nostru. Aşa că noi îl ajutăm să părăsească acest meleag, care îi este străin şi noi am înţeles asta pe parcursul unui timp îndelungat văzând acţiunile lui nepatriotice, care au avut loc de fiecare dată în momente de răscruce”, liderul protestului şi preşedintele Tineretului Liberal din sectorul Ciocana, Ilie Creţu. 

Flashmob INEDIT la Aeroportul Chişinău: "Sluga lui Putin", trimisă înapoi la Moscova

Tinerii mai spun că tot ceea ce a făcut Igor Dodon până acum a fost împotriva statului Republica Moldova. Asta pentru că şeful statului nu a ezitat niciodată să urmeze ordinele lui Vladimir Putin.

„Am văzut zilele acestea că tovarăşul Dodon a plecat la Moscova alături de ţarul Putin să sărbătoarească „marele război pentru apărarea patriei”, adică marea victorie. Am decis cu colegii noştri de la Tineretul Liberal să venim să îi facem o surpriză, o primire frumoasă aici la Aeroport, să îi spunem că nu este dorit în Republica Moldova”, a declarat Ion Puşcaş, purtătorul de cuvânt al PL.

Amintim că Igor Dodon a fost singurul şef de stat prezent la parada de la Moscova. Din lipsă de altceva, Putin l-am amplasat pe Dodon în dreapta sa în timpul ceremoniilor de la Kremlin.

flashmob PLFlashmob INEDIT la Aeroportul Chişinău: "Sluga lui Putin", trimisă înapoi la Moscova