gg

(VIDEO) „Nu dăm capitala pe mâna socialiştilor”! Mesajul tinerilor de la UNIREA – ODIP cu privire la referendumul local din 19 noiembrie

Corina Bezer

Tinerii de la „UNIREA – ODIP” spun că au monitorizat îndeaproape campania electorală şi au semnalat mai multe nereguli ale socialiştilor. Printre acestea se numără: corturile socialiştilor instalate ilegal pe pistele de biciclişti, ziarele cu tentă manipulatoare, informaţiile murdare apărute în mass-media cu privire la viaţa privată a lui Dorin Chirtoacă etc. Astfel, unioniştii sunt de părerea că dacă doar în campania electorală socialiştii nu au ţinut cont de regulile bunului-simţ şi au acţionat murdar, atunci dacă vor veni la cârma Primăriei, vor distruge complet oraşul. „Acest referendum nu este decât manipulare, ce ține să zombeze chișinăuienii, cei care, de fapt, și-au încredințat votul pentru 4 ani, a 3-a oară deja, consecutiv primarului Dorin Chirtoacă. Socialiștii tind să grăbească acest proces pentru a acapara capitala, acel pilon care niciodată nu a fost în mâinile forțelor pro-ruse”, a precizat coordonatorul UNIREA – ODIP, Radu Pâslari. 

ff

La conferinţa de presă a fost prezentă şi o activistă civică, vorbitoare de limbă rusă. „Dragi locuitori ai Chișinăului și anume dragi tineri, am o rugăminte, ca mamă a 2 copii mari, vă îndemn să susțineți gândirea corectă. Nu vă lăsați manipulați de socialiști, nu vă pierdeți timpul liber pe proiectele confuze”, a declarat Rima Conovalova. 

Unioniştii spun că vor monitoriza atent scrutinul electoral de duminică şi vor semnala orice abatere. „Niciodată Chișinăul nu a fost un oraș pro-rus, el a fost pro-unire și pro-UE. Vă îndemnăm să nu ieșiți la vot, nu vă jucați jocul murdar al socialiștilor, de altfel îl aducem pe Dodon în fruntea nu numai a Președinției, ci și a Primăriei”, a declarat Ionel Eţcu, coordonator UNIREA – ODIP.