dd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS! Ion Chicu, noul prim-ministru al Republicii Moldova

Parlamentul a acordat vot de încredere cabinetului de miniștri în frunte cu Ion Chicu și programului său de activitate. Noul guvern a fost susținut joi, 14 noiembrie, cu votul a 62 de deputați din fracțiunile Partidului Socialiștilor și Partidului Democrat. Deputații Blocului ACUM au părăsit sala de ședințe înainte de procedura de vot.

Mai multe

ss

(VIDEO) Om al legii, în stare de ebrietate la volan. Ar fi provocat un accident la Ciocana

Duminică, 3 noiembrie 2019, 13:05

În stare de ebrietate la volan. Astfel a fost surprins un polițist, după ce a provocat un accident rutier în sectorul Ciocana al capitalei.

Ieri seara, la ora 22:07 oamenii legii au fost alertați referitor la un accident rutier pe strada M. Drăgan din sectorul Ciocana al capitalei. La fața locului s-a deplasat un echipaj al INP pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul documentării, s-a stabilit că un automobil de marca Nissan Micra, condus de un angajat al IP Ciocana,  ar fi accidentat un alt vehicul care era parcat într-o curte. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constat că șoferul din Nissan avea 1,24 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițistul a fost dus la Dispensarul Republican de Narcologie, pentru recoltarea probelor biologice.

În acest caz, Inspectoratul General al Poliției a inițiat o anchetă de serviciu în cadrul căreia se vor efectua verificări, urmând a se dispune măsurile legale. De asemenea, a fost pornit un proces penal pentru conducerea unui automobil în stare de ebrietate, iar ofițerul riscă să fie cercetat penal și s-a rămână fără permisul de conducere, dar și fără serviciu. La fel, Poliția precizează că nu tolerează asemenea fapte, care nu fac cinste nici funcție, nici instituției.