ss

(VIDEO) Om al legii, în stare de ebrietate la volan. Ar fi provocat un accident la Ciocana

Corina Bezer

Ieri seara, la ora 22:07 oamenii legii au fost alertați referitor la un accident rutier pe strada M. Drăgan din sectorul Ciocana al capitalei. La fața locului s-a deplasat un echipaj al INP pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul documentării, s-a stabilit că un automobil de marca Nissan Micra, condus de un angajat al IP Ciocana,  ar fi accidentat un alt vehicul care era parcat într-o curte. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constat că șoferul din Nissan avea 1,24 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițistul a fost dus la Dispensarul Republican de Narcologie, pentru recoltarea probelor biologice.

În acest caz, Inspectoratul General al Poliției a inițiat o anchetă de serviciu în cadrul căreia se vor efectua verificări, urmând a se dispune măsurile legale. De asemenea, a fost pornit un proces penal pentru conducerea unui automobil în stare de ebrietate, iar ofițerul riscă să fie cercetat penal și s-a rămână fără permisul de conducere, dar și fără serviciu. La fel, Poliția precizează că nu tolerează asemenea fapte, care nu fac cinste nici funcție, nici instituției.