Silvia Radu si Oleg Poiata

(VIDEO) Replici DURE la Primăria Chişinău! Silvia Radu l-a dat afară pe Oleg Poiată de la ședința Primăriei

Corina Bezer

Silvia Radu i-a replicat lui Poiată că acesta ar fi prezentat o listă de probleme în locul unor soluții, așa cum aceasta i-ar fi solicitat: „Nu faceți aici piața centrală. Dacă vreți să vă expuneți o să veniți la mine în cabinet și o să îmi spuneți ce aveți de spus”.

Poiată a încercat să o contrazică și să prezinte unele informații pe care le-a pregătit pentru ședința operativă: „Nu e suficient să aduceți acuzații. Data trecută mi s-a reproșat că e prea lungă prezentarea. Acum am luat și am scurtat prezentarea și am indicat și termenii, însă aceștia depind de sursele financiare disponibile. Dacă omului i se dă o întrebare, trebuie lăsat să răspundă, dar nu doar să fie acuzat. Nu am fost lăsat din păcate și socot că corect ar trebui ca funcționarii să se expună și să poată comunica și cu mass-media”.

„Nu am nevoie acum de justificări. O să veniți la mine în birou şi o să vă justificați. O să fac publică scrisoarea pe care v-am trimis-o referitor la încheierea contractelor, în care v-am făcut expunere juridică. Nu faceți aici Piața Centrală, dacă aveţi de spus ceva o să veniți la mine în cabinet şi vă veţi expune. Noi aici vrem soluții concrete. Nu avem timp pentru justificări şi explicaţii”, a spus Silvia Radu.

La un moment dat, Radu i-a zis lui Poiată să iasă din sală: „Ieșiți dacă nu înțelegeți. O să vă dau afară. Nu mai vreau să vă ascult. Dvs sunteți surd sau ce? Eu sunt șeful dvs!”