altercaţii

(VIDEO) Tricolorul, CĂLCAT ÎN PICIOARE de poliţişti. Altercaţii între unionişti şi socialişti

Corina Bezer

În acest sens, Alianţa pentru Unirea Românilor condamnă acţiunile barbare ale poliţiştilor, care au demonstrat în mod clar că îi protejează pe socialişti. Potrivit acestora, unioniştii au ieşit astăzi în centrul capitalei în cadrul unei acţiuni spontane, pentru a protesta faţă de trădările socialiştilor şi comuniştilor, care au scos oameni forţat în stradă. Astfel, AUR-ul este singurul partid care se luptă cu tâlharii şi criminalii din PCRM şi PSRM

„Cei care ar trebui să stea la straja statului şi să apere simbolurile naţionale, poliţiştii, au încălcat astăzi flagrant legea. Au călcat în picioare nu doar tricolorul, ci demnitatea noastră naţională. Vom depune plângere pe acţiunile ilegale ale oamenilor legii, care au profanat tot ce avem mai sfânt şi au ales să-i slujească pe mancurţi şi trădătorii de neam.

Astăzi am demonstrat că este o complicitate totală între partidele moldoveneşti. Nimeni nu se mai află astăzi să se bată cu ciuma roşie, cu PSRM-ul lui Igor Dodon şi PCRM-ul lui Vladimir Voronin – două partide nocive, cele care au generat toată clasa politică de la Chişinău responsabilă pentru milioanele de moldoveni plecaţi peste graniţă”, a declarat Vlad Bileţchi, preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR).