Marina Tauber Veneția

(VIDEO) Unioniștii din Italia au protestat împotriva concertelor lui Șor în diaspora

Corina Bezer

Unioniștii au întrebat-o pe Tauber unde este miliardul și i-au reproșat că împart pomene electorale în diaspora din banii furați de la Banca de Economii, Banca Socială și Unibank. 

Mulțimea a scandat „Șor la pușcărie”, „Unde-i miliardul?” și „Jos mafia”. 

„Nu vă e rușine să veniți în Italia? Nu aveți nicio valoare aici”, i-a spus una dintre protestatare Marinei Tauber. La rândul său, cea din urmă le-a reproșat manifestanților că sunt agresivi și că nu știu să facă altceva decât să strige. 

„Mergeți acasă. N-aveți ce căuta aicea. Ne-ați furat toată viața, bandiților”, i-a spus unul dintre protestatari Marinei Tauber. „Nu am venit pentru dumneavoastră”, i-a răspuns primarul de la Jora de Mijloc.

La 21 iunie 2017, Ilan Șor, controversatul primar al orașului Orhei a fost condamnat  la șapte ani și șase luni de închisoare pentru escrocherie și spălare de bani și a dispus ca pedeapsa să intre în vigoare doar după ce va deveni definitivă. Ilan Șor se află în libertate, fiind sub control judiciar, chiar dacă numele său figurează în ambele rapoarte Kroll drept unul dintre principalele personaje implicate în frauda bancară.