Forum Jurnalism

Vino la „Forum Jurnalism” și învață secretele jurnalismului de la cei mai buni specialiști în domeniu

Corina Bezer

Forum Jurnalism este evenimentul menit să adune la un loc personalități remarcabile din domeniul mass-media: prezentatori TV, fondatori a portalurilor de știri, reporteri, ziariști, producători, cei care au o experiență și sunt gata să o împărtășească cu toți cei interesați de jurnalism. La eveniment vor fi prezenți:

Dorin Galben – fost realizator/prezentator la AgroTV, reporter la ziarul „TIMPUL de dimineață”, realizator/prezentator la 10TV și deținătorul titlului onorific „Omul anului 2016” la categoria „MASS-MEDIA”.
Ana Sîrbu – fost reporter la Unimedia, JurnalTV și fost redactor-șef la Ziarul Avante, în prezent reporter la portalul de știri Agora.md, câștigătoare în „Topul Jurnaliștilor anului 2016”.
Daniela Beșliu – Co-fondator și redactor la ZUGO.md.
La eveniment va participa și Dorina Cojocaru-Filipschi – director general al Școlii de Televiziune și fost producător al emisiunii „Deșteptarea” de la Jurnal TV.

Într-o atmosferă plăcută, ei vor împărtăși secrete, șiretlicuri și vor evidenția riscurile, dar și avantajele acestei meserii.

Prețul unui bilet este de 50 de lei. Banii adunați din vânzarea biletelor urmează a fi donați lui Roman – un băiețel de 6 ani din satul Porumbeni, care suferă de paralizie cerebrală. Acesta locuiește doar cu mama sa și sora Iana de 13 ani. Tatăl care adesea era violent a plecat din familie.

Evenimentul „Forum Jurnalism” se află la prima ediție, iar organizatorii promit o atmosferă caldă și plăcută în compania unor jurnaliști profesioniști de la care veți afla multe lucruri noi și interesante.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa:

https://www.facebook.com/events/213838609084481/

http://ligatineretului.md/clubul-jurnalistilor-cere-ajutor-pentru-roman/