dd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS! Primul caz confirmat de coronavirus în România

România are începând de miercuri seară un caz de coronavirus confirmat. Victor Costache, ministrul Sănătății, și secretarul de stat Raed Arafat, directorul Departamentului pentru Situații de Urgență, au anunțat că în casa acestei persoane mai sunt 7 persoane - niciun copil, dar persoane în vârstă - toate fiind testate și cu rezultat negativ.

Mai multe

Kobe Bryant

Celebrul jucător de baschet din SUA Kobe Bryant a decedat în urma unui accident cu elicopterul

Luni, 27 ianuarie 2020, 14:47

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant a decedat în urma unui accident cu elicopterul. Tragedia a avut loc în orășelul Calabasas din California, Statele Unite ale Americii.

Bryant se afla într-un elicopter privat, alături de cel puțin alte trei persoane, printre care și fiica sa de șase ani. Elicopterul s-a prăbușit și a izbucnit un incendiu. În ciuda intervenției de urgență a salvatorilor, nicio persoană nu a supraviețuit accidentului.

Cauza prăbușirii este încă investigată de anchetatori.

Kobe Bryant a jucat între 1996 și 2016 pentru Los Angeles Lakers. A fost unul dintre cei mai populari și cunoscuți baschetbaliști din istoria NBA.

Fostul sportiv obișnuia să călătorească în elicopterul său privat de ani buni, încă din vremea în care juca pentru Lakers.

Era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele, născută în iunie 2019.