coronavirus

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Încă 22 de cazuri noi de coronavirus înregistrate în Republica Moldova. Bilanțul victimelor ajunge la 199

Încă 22 de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus au fost înregistrate în Republica Moldova în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, patru sunt de import, iar alte 18 cu transmitere locală. Astfel, bilanțul victimelor ajunge la 199. Anunțul a fost făcut astăzi de ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Centrului Unic de Comandă. Printre cei infectați se numără și patru angajați medicali din cadrul Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” din capitală.

Mai multe

Ceremonia de aprindere a flăcării olimpice

Ceremonia de aprindere a flăcării olimpice, fără spectatori

09-03-2020 17:07

Ceremonia de aprindere a flăcării olimpice pentru JO 2020 de la Tokyo, programată pentru joi la Olympia, Grecia, va avea loc fără spectatori, deoarece organizatorii au introdus măsuri stricte de protecţie împotriva epidemiei de coronavirus.

Este pentru prima oară de la Jocurile Olimpice din 1984, desfăşurate la Los Angeles (SUA), când această ceremonie tradiţională va avea loc fără spectatori a căror prezenţă va fi interzisă.

„Ceremonia de aprindere a flăcării olimpice se va face fără prezenţa spectatorilor şi cu doar 100 de invitaţi şi oaspeţi acreditaţi”, a precizat Comitetul olimpic grec într-un comunicat de presă, anunțănd totodată că „repetiţia generală din 11 martie va fi închisă spectatorilor şi presei”.

Ceremonia din 12 martie va fi urmată de o ştafetă de şapte zile prin Grecia, înainte ca flacăra olimpică să fie predată în mod oficial reprezentanţilor Jocurilor de la Tokyo.