De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 10 ore

Lupte greco-romane

Cinci medalii pentru Republica Moldova la Turneul Internațional de lupte

Corina Bezer

Luptătorul de stil clasic Islamov Donior a cucerit medalia de aur la categoria 59 de kilograme. Discipolul antrenorului emerit al Republicii Moldova, Mihai Cucul a repurtat patru victorii, inclusiv în partida semifinală, susținută în compania colegului său din echipa națională, Victor Ciobanu.

În meciul final, Donior Islamov s-a impus la puncte în fața luptătorului ucrainean Evghenii Miagkyi, scor 8-2. La aceeași categorie de greutate pe locul trei s-a clasat Victor Ciobanu.

În ultima zi a turneului de lupte greco-romane, Igor Beșleaga a obținut bronzul la categoria 75 kilograme. Celelalte două medalii de bronz le-au cucerit luptătorii de stil liber, Andrei Perpeliță, categoria 65 kilograme, și Nicolae Ceban, categoria 97 de kilograme.