Dacia vs Zimbru

Foc pentru Divizia Națională! Zimbrii vs. Lupii Galbeni într-un meci incendiar

Zina Darii

Cele două cluburi au acumulat un număr egal de puncte şi împart primele două poziţii în clasament.

De partea cealaltă, Zimbru şi-a asigurat locul 3, dar este bătut în cuie pentru el: nu există şanse să urce mai sus.

În această partidă pe banca tehnică a „galben-verzilor” va debuta antrenorul român Flavius Stoican.

Antrenorul a declarat că:

„Important pentru noi este să câştigăm următorul meci, cu atât mai mult, cu cât vom juca cu liderul. Clar că vom avea o atitudine bună atunci, când va începe meciul. Sunt convins că jucătorii vor da tot ce au mai bun pentru a câştiga acest meci, pentru că vor să demonstreze că doar locul trei este nemeritat pentru echipa noastră”.

„Chiar dacă noi ne-am asigurat locul 3, avem o sete să ne revanşăm după meciul din Cupă, pe care l-am pierdut cu 1-0. Nu suntem mai prejos cu nimic decât ei şi mergem doar la victorie. Noi nu avem ce pierde. Avem doar de câştigat”, a menționat Ion Jardan de la Zimbru.

Veaceslav Semionov, antrenorul secund al Daciei, afirmă că: 

„Cu siguranţă meciurile cu Zimbru mereu au fost tensionate. Ne vom pregăti şi de această dată corespunzător”.

În derby-ul cu Zimbru, la Dacia nu va juca atacantul Vadim Cemîrtan, care este suspendat. În actualul sezon cele două mari rivale din Chișinău s-au întâlnit de trei ori.

Fiecare echipă a obţinut câte o victorie. Cea a Daciei a fost înregistrată în Cupa Moldovei, iar un meci s-a terminat la egalitate.

Biletele de acces în tribunele stadionului Zimbru vor putea fi procurate la un preţ unic de 30 de lei, indiferent de tribună sau sector. Excepţia o constituie doar cele din Sectorul VIP, care costa 75 de lei.

Zimbru vs Dacia