dd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS! Primul caz confirmat de coronavirus în România

România are începând de miercuri seară un caz de coronavirus confirmat. Victor Costache, ministrul Sănătății, și secretarul de stat Raed Arafat, directorul Departamentului pentru Situații de Urgență, au anunțat că în casa acestei persoane mai sunt 7 persoane - niciun copil, dar persoane în vârstă - toate fiind testate și cu rezultat negativ.

Mai multe

Marin Robu

Halterofilul moldovean Marin Robu a cucerit trei medalii la Cupa Mondială de la Roma

Miercuri, 29 ianuarie 2020, 14:04

La Roma (Italia) are loc Cupa Mondială de haltere, valabilă pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Marin Robu a cucerit trei medalii în limitele categoriei de greutate 73 de kilograme.

El a câștigat proba smuls cu rezultatul 152 de kilograme, a terminat pe locul 2 la proba aruncat cu 180 de kilograme și a obținut locul 2 la total cu rezultatul 332 de kilograme. Marin a stabilit un nou record european Under 20 atât la proba smuls, cât și la total.

Un alt halterofil moldovean, Daniel Lungu (categoria 61 de kilograme) a încheiat competiția pe locul 8, cu rezultatul 243 de kilograme la total. La Roma vor mai evolua Tudor Ciobanu și Elena Cîlcic.