Renovarea sălii de sport în Crihana

Își doresc să facă sport în condiții mai bune. Vezi cum îi poți ajuta pe copiii din Crihana Veche

Patricia Cotlău

Copii și tinerii din satul Crihana Veche își doresc să aibă condiții mai bune, ca să practice sportul, pentru că le place. Singura locație în care aceștea o pot face este sala de sport a liceului din sat. Încăperea este într-o stare nu tocmai bună. Acoperișul acesteia necesită reparații. Nu există nici conexiune la agentul termic, astfel copii sunt nevoiți să se antreneze în frig, deși n-au nici destul echipament sportiv modern. Cu toate astea, liceul desfășoară variate activități sportive, având chiar și performanțe la nivel raional în domeniu.

În scopul renovării sălii de sport, Primăria, administrația liceului, împreună cu Asociația de Băștinași originari din Crihana Veche, a inițiat proiectul „Reabilitarea, modernizarea şi echiparea sălii de sport a Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”.

Pentru ca acest scop să devină o realitate frumoasă, este nevoie de o contribuție financiară în sumă de 2.790 de euro.Tocmai de asta, a demarat un proiect de strângere a fondurilor susținut de Guvern24.

„Îmi place foarte mult sportul, dar este frig…”