spital1

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Încă 101 cazuri noi de infectare cu coronavirus. Bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 965

Încă 101 persoane au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 4 sunt de import (2 - Marea Britanie, 1 - Franța, 1 - Rusia) și 97 cu transmitere locală (Chișinău - 23, Ștefan-Vodă - 16, Glodeni - 11, Ialoveni - 8, Orhei - 7, etc). Potrivit ministerului Sănătății, niciun caz suplimentar nu a fost înregistrat în municipiul Soroca.

Mai multe

Lionel Messi, ce mai bun jucator, fotbal, FIFA

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al anului 2019

25-09-2019 13:33

FIFA a desemnat cei mai buni jucători ai anului în cadrul Galei Premiilor The Best, organizată la Milano. Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al anului, după ce a reușit să câștige cu Barcelona Campionatul Spaniei.

Atacantul argentinei de 32 ani s-a remarcat în faţa portughezului Cristiano Ronaldo şi a olandezului van Djik. Lionel Messi a câștigat al șaselea trofeu din cariera sa.

Premiul pentru cea mai bună jucătoare a anului a fost înmânat jucătoarei din SUA, Megan Anna Rapinoe, care reprezintă echipa Reign FC.

Jurgen Klopp, antrenorul echipei Liverpool, a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului, iar Jill Ellis a fost desemnată cea mai bună antrenoare a unei echipe de fotbal feminin.

Atacantul echipei Ferencváros, Dániel Zsóri, născut la Oradea, România, a primit premiul Puskas Award pentru cel mai frumos gol al anului.