De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 37 de minute

Fed Cup minge de tenis

Naționala Moldovei de Fed Cup s-a calificat în play-off

Nicolae Sîli

Naționala Moldovei de Fed Cup s-a calificat la barajul pentru promovarea în grupa a doua a zonei euro-africane, în cadrul concursului care are loc în orașul Ulcinj din Muntenegru. După ce a fost învinsă în primul meci cu 1-2 de Madagascar, Moldova a obținut două victorii: 3-0 cu Algeria și 2-1 cu Cipru, ocupând la final primul loc în grupa preliminară.

Daniela Ciobanu și Adriana Sosnovschi au repurtat câte două victorii la individual, alte două succese fiind înregistrate la dublu de perechea Adriana Sosnovschi / Vitalia Stamat. Iulia Helbet și Daniela Ciobanu au pierdut un meci la dublu și câte o partidă individuală, scrie radiochisinau.md.

În play-off, adversara Moldovei va fi echipa Luxembourg-ului.

Naționala Moldovei evoluează la acest concurs fără două cele mai bune jucătoare de tenis, Anastasia Vdovenco și Alexandra Perper. Anastasia Vdovenco a fost exclusă din lot pe motiv de indisciplină, iar Alexandra Perper a refuzat convocarea la echipa națională.