De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 19 ore

Jocurile Olimpice de la Beijing

Republica Moldova a debutat la Jocurile Olimpice de la Beijing

Victoria Muntean

Alina Stremous şi Alla Ghilenko au evoluat în cursa individuală de 15 km. Campioană europeană în exerciţiu, Alina Stremous s-a clasat pe locul 37, iar Alla Ghilenko a ocupat poziţia 72-a. Campioană olimpică a devenit nemţoaica Denise Herrmann. În proba de sanie, Doina Descalui ocupă locul 33 după primele două manşe desfăşurate la Centrul de la Yanqing. Ultimele două manşe sunt programate pentru mâine. Tot mâine va evolua şi biatlonistul Pavel Magazeev în cursa masculină de 20 de km.

În proba de sanie, Doina Descalui ocupă locul 33 după primele două manşe desfăşurate la Centrul de la Yanqing. Ultimele două manşe sunt programate pentru mâine. Tot mâine va evolua şi biatlonistul Pavel Magazeev în cursa masculină de 20 de km.

De menționat că, Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing, China se vor desfășura în perioada 4-20 februarie 2022, iar Doina Descalui va debuta la Jocurile Olimpice pe 7 februarie 2022.